A Balaton északi partján, a Badacsony-hegytől keletre, Révfülöp községtől 5 km-re, a 71-es út mentén található Ábrahámhegy. 2,8 km-es tóparti szakasz, 7 km2 terület és 5 km2 vízfelület tartozik a településhez. Ábrahámhegy a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, mert egyrészt hegyei félkör alakban nyugatról és északról elzárják, védik a szelektől, másrészt egy völgykatlanban húzódik és így klímája melegebb a környezeténél.

ÁbrahámhegyÁbrahámhegy

A Viktória-ház Ábrahámhegy nyugati felén egy zsákutcában található a Balatontól 200 méterre, csendes, nyugodt családi környezetben.


Viktória-ház Ábrahámhegyen a Balatonnál

egész évben várja a megpihenni vágyókat!

Viktória-ház ÁbrahámhegyenViktória-ház ÁbrahámhegyenViktória-ház Ábrahámhegyen


Szobáink, apartmanjaink

A középső szinten egy szoba áll vendégeink rendelkezésére, amely a kisebb gyerekekkel érkezőknek nyújt kedvező szállás lehetőséget maximum 4 főre.

A tetőtérben két apartman található külön fürdőszobával, 4 és 5 fő számára. Szükség esetén az apartmanok 1-1 fő részére pótágyazhatóak.

Kisgyermekkel érkezőknek gyermekágyat, járókát, gyermek fürdetőkádat tudunk biztosítani.

A konyhákban és az apartmanokban a létszámnak megfelelő felszerelés található.

Kutyával érkező vendégeket is fogadunk igény szerint, természetesen egyszerre csak egy háziállatot hozhatnak. Ha Ön is szeretne eljönni hozzánk házi kedvencével, kérjük előre egyeztessen velünk.


"KÖZÉPSŐ SZINT"


Viktória szoba - 4 férőhely

A középső szint a legnagyobb egység a lakásban. A szoba, amely kisgyermekekkel érkező családok kiszolgálására alkalmas (0-10 éves korig) nagy francia ágyból egymás mellé tolt szólóágyakból valamint egy emeletes ágyból áll. Fürdőszoba WC (szeparáltan) szolgálja vendégeink kényelmét. Konyhánkat közösen használhatják a tetőtéri apartman vendégeivel, természetesen külön hűtőszekrény áll a rendelkezésükre a szoba mellet található étkezőben.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - Szoba

Nappali: a vendégeink részére közös helyiségként TV, műholdvevő található.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - Nappali szobánkViktória-ház Ábrahámhegyen - Nappali szobánkViktória-ház Ábrahámhegyen - Nappali szobánk

Viktória-ház Ábrahámhegyen - Nappali szobánkViktória-ház Ábrahámhegyen - Nappali szobánkViktória-ház Ábrahámhegyen - Nappali szobánk

Terasz: Vendégeink előszeretettel használják a nappaliból nyíló teraszunkat.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - Terasz


"TETŐTÉRI SZINT"


"DÉLI APARTMAN" - 5 férőhely

A szobákban franciaágyak találhatók. Az egyik szoba pótágyazható. Az apartmanhoz saját tusoló tartozik. Külön található a WC és mosdó. A reggeli elkészítéséhez az apartman mellet található teakonyha, benne hűtőszekrény 18 literes fagyasztó rekesszel, kávé-tea főzésére alkalmas főző kenyérpirító és a szükséges evőeszközök találhatók. Erkélyünkről szép kilátás nyílik a Balatonra.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - SzobaViktória-ház Ábrahámhegyen - ErkélyViktória-ház Ábrahámhegyen - Szoba

Viktória-ház Ábrahámhegyen - Kilátás erkélyünkrőlViktória-ház Ábrahámhegyen - SzobaViktória-ház Ábrahámhegyen - Erkély


"NyugatI APARTMAN" - 4 férőhely

A szobákban két különálló ágyból francia ágy jellegű fekvőhely van kialakítva, melyek széthúzhatók. Igény esetén a szobában pótágy elhelyezésére van mód. Az apartmanhoz tartozó fürdőszobában WC, mosdó és tusoló van kialakítva. Közös konyha a középső szinten található. A konyhában gázrezsó, mosogató, hűtőszekrény, benne 18 literes fagyasztó rész, kenyérpirító, kávé-tea főzésére alkalmas főző valamint evőeszközök találhatók. Erkélyeinkről szép kilátás nyílik a Balatonra, illetve az ábrahámhegyi hegyoldalra.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - SzobaViktória-ház Ábrahámhegyen - SzobaViktória-ház Ábrahámhegyen - Szoba

Viktória-ház Ábrahámhegyen - Kilátás erkélyünkről Viktória-ház Ábrahámhegyen - Erkély


Az udvarban parkolási lehetőség a gépkocsik számára.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - Parkolónk a ház előttViktória-ház Ábrahámhegyen - Parkolónk a ház előttViktória-ház Ábrahámhegyen - Parkolónk a ház előtt

A gondosan ápolt parkosított udvar, grillezővel, kerti bútorokkal, mindenki számára kellemes kikapcsolódást nyújt. A gyerekeket nagy füves terület várja.

Viktória-ház Ábrahámhegyen - KertünkViktória-ház Ábrahámhegyen - Kertünk a grillezővelViktória-ház Ábrahámhegyen - Kertünk

A strand 600 méterre található a háztól, gyalog is csak kb. 10 perc távolságnyira. A strand kiválóan alkalmas kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Bővebben a "Környékünk" menüpont alatt olvashatnak a strandról.

Ábrahámhegy - StrandÁbrahámhegy


Legyenek Önök is a vendégeink, töltsék el nálunk kellemesen a szabadságukat!

Mi egész évben várjuk Önöket!

Üdvözlettel: Pacsi Család!


A Magyar Kormány rendelete értelmében,
szálláshelyet csak olyan személy foglalhat a szállás adónál,
aki rendelkezik ,,VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL"!
Az igazolvány meglétét a szállásadó köteles ellenőrizni!
Ennek hiányában a szállás nem foglalható el!


Elérhetőségünk:

Viktória-ház

Pacsi József

H-8256 Ábrahámhegy, Sólyom köz 14.

Telefon/FAX: 06-87/471-760

Mobil: 06-30/650-4797

E-mail: balaton@viktoria-haz.hu

Internet: www.viktoria-haz.hu

Szálláshely típusa: Magán szálláshely szolgáltatás

NTAK regisztrációs szám: MA 2000 6923

 

Kérjük, tekintse meg Apartmanházunk kínálatát Tájékoztató a 2005-ös árainkról Foglalja le Ön is szálláshelyét Csodálatos környékünket mutatjuk be Hogy könnyebben idetaláljon Mit és hol találunk meg a közelünkben Levél írása nekümk Viktóri-ház az Ábrahámhegy térképen! Kérjük, tekintse meg Apartmanházunk kínálatát Foglalja le Ön is szálláshelyét Csodálatos környékünket mutatjuk be Hogy könnyebben idetaláljon Mit és hol találunk meg a közelünkben Viktóri-ház az Ábrahámhegy térképen!