Térkép:

Kedves leendő vendégeink! Ábrahámhegy a Balaton északi oldalának középső részén található. Településünket Budapest-, Keszthely-, vagy Tapolca felől egyaránt megközelíthetik személygépkocsival, vonattal vagy busszal egyaránt. Településünket a 71. számú főútvonal keresztezi.

Ábrahámhegy elhelyezkedése a Balatonon

Kedves leendő vendégeink! A Viktória-ház legkönnyebben a 71.es számú főút Keszthely felőli helységtáblája utáni kereszteződéstől érhető el, itt kell lehajtani az Iskola utcába. Innen a második utca balra (úgy 100 méter távolságra a főúttól), egy keskenyebb kis zsákutca, melynek végén található a Viktória-ház. A térképen pirossal jól kiemelve láthatják. Szerencsés utat kívánunk: Pacsi család

Ábrahámhegyi térkép nagyobb felbontásban - pirossal kiemelve a Viktória-ház megközelíthetőségét

A térlépre kattintva nagyobb felbontású képet kapunk.

Kérjük, tekintse meg Apartmanházunk kínálatát Tájékoztató a 2005-ös árainkról Foglalja le Ön is szálláshelyét Csodálatos környékünket mutatjuk be Hogy könnyebben idetaláljon Mit és hol találunk meg a közelünkben Levél írása nekümk Kérjük, tekintse meg Apartmanházunk kínálatát Árak, kedvezmények, foglalási feltételek Foglalja le Ön is szálláshelyét Csodálatos környékünket mutatjuk be Hogy könnyebben idetaláljon Mit és hol találunk meg a közelünkben Viktóri-ház az Ábrahámhegy térképen!